Uw eigen app

Wilt u een iPhone app laten maken? Of bent u benieuwd naar de voordelen die het met zich mee kan brengen voor uw bedrijf? Als ervaren app iOS app ontwikkelaar helpt DotComello u graag bij het maken van de juiste keuzes.

Dankzij de hoge technische specificaties is de iPhone één van de best ontwikkelde smartphones van dit moment. Dit zorgt voor veel unieke mogelijkheden als het gaat om app ontwikkeling. Wij adviseren u dan ook graag om uw app zo te ontwikkelen dat deze perfect aansluit bij uw doel.

iphone6

App Store

iPhone apps moeten eerst door Apple goedgekeurd worden voordat zij in de App Store geplaatst worden. DotComello is erkend iOS developer en is dus perfect op de hoogte van de eisen die door Apple gesteld worden.

De kans dat een app die wij ontwikkelen daadwerkelijk geplaatst wordt is dan ook bijna 100%.

Waarom een app bouwen?

Twijfelt u om voor uw bedrijf een app te bouwen? Of vraagt u zich af of de app een meerwaarde is? Dat zijn begrijpelijke vragen die belangrijk zijn om te beantwoorden. Het is goed om vooraf na te denken over twee vragen:

  • Wilt u een mobiele website of een app laten ontwikkelen?
  • Wilt u een interne of externe bedrijfsapp ontwikkelen?

Mobiele website vs. Applicatie

Steeds vaker staat het bouwen van een app op het lijstje van managers. Soms is het ontwikkelen van een mobiele site veel verstandiger.

Uiteraard hangt deze keuze samen met het doel. Wat wil je bereiken? Wie wil je bereiken? DotComello denkt graag met u mee en helpt om een juiste keuze te maken.